FlyPro™
Skip til indhold

Fremragende 4.6 ud af 5 ⭐️ Trustpilot

1-3 hverdages levering 🚚

Dansk webshop 🇩🇰

  Manual

  Tak for dit køb ❤️

  Her kan du læse alt omkring din nye FlyPro™ drone.
  Husk at få læst det godt igennem for at få den bedste oplevelse

  Manualen skal opbevares, fordi den indeholder vigtige oplysninger. Vi forbeholder os retten til at forbedre eller ændre produktspecifikationerne. Bemærkning til voksne: tjek venligst betjeningsvejledningen og sikkerhedstips sammen med dit barn/børn.


  Her kan du læse alt omkring din FlyPro samt reglerne som vi anbefaler man tager meget alvorligt. Brugsanvisningen består af tekster/videoer, hvor du kan lære hvordan man tager legetøjet i brug bedst muligt, samt hvordan man kan undgå at komme til skade ved brug af dronen. Husk altid at øve dig indendørs før du flyver udendørs. Dronen er beregnet til børn fra 6+ vi anbefaler altid at have en voksen til stede i starten, sørge for at dronen ikke kan komme til at sidde fast i håret i tilfælde af at dit barn har langt hår. Dronen er bygget til at stoppe motoren så snart der sidder noget fast i propellerne. I tilfælde af man får en finger ind i propellerne, vil motoren stoppe omgående. Dronen er bygget til at forhindre skader med start stop funktionen som hurtigt bliver aktiveret hvis der kommer noget ind i dronen.

  ADVARSEL

  1. Hold dit ansigt og øjne væk fra boomerang kuglen, lad den ikke flyve ind i pære, lysrør, glas og andet skrøbeligt.

  2. Undgå at presse for hårdt ind på skallen under flyvningen, da LED båndet kan falde af, eller du kan komme til at ødelægge skallen, motor/propel.
  3. Undgå at flyve under regnvejr, da dronen ikke er vandtæt.

  4. Oplad ikke produktet uden opsyn i længere tid, sørg for at afbryde din strømforsyning umiddelbart efter, at produktet er fuldt opladet, se venligst vedlagte sikkerhedsinstruktioner.

  Produktnavn 

  FlyPro™ boomerang drone

  Produkt dimension

  3 x 3 x 3 tommer

  Vægt

  65g

  SKU nr.

  TSM-006 / TSM-004

  Materiale 

  Elektronik, PP plastik, indbygget lithium batteri

  Batteri

  1 Lithium Polymer batterier påkrævet. (inkluderet)

  Opladning

  Omkring 25 minutter

  Spilletid 

  8-10 minutter 

  Aldersgrænse

  6+

   


  Før du spiller, skal du sørge for, at produktet er fuldt opladet for at sikre sikkerheden i det omgivende miljø, der er ingen forhindringer i nærheden, der er plads nok til, at du kan gå rundt.

  BEMÆRK! 

  Brug ikke din FlyPro drone i dårligt vejr, for ikke at beskadige produktet eller forårsage fysisk skade.

  Produktbeskrivelse

  FlyPro er et produkt designet til læringspraksis, konkurrence og social interaktion. Den unikke fuldt lukkede struktur sikrer dens sikkerhed og er mere velegnet til små børn. Det unikke strukturelle design af FlyPro-dronen gør det muligt for operatøren at mestre de indledende flyvefærdigheder gennem enkel læring. I processen med at spille kan du dybt forstå forholdet mellem flyets flyveholdning og dets 3D-vinkel. Ved at styre flyets engel kan du opnå uventede flyvebaner samt koordinering af øjne, hænder og hjerne. Med øget træningstid kan operatørens varierede operationsteknikker spille forskellige flyvebaner. Det unikke flyvende stuntdesign og FlyPro, i gang med at spille, gør det muligt for operatører at deltage i kommunikation og interaktion, gennem operatørens dygtighed, kan spille forskellige stunts og vise hinanden stunts. Der er mange måder at spille FlyPro boomerang på. Det vigtige er at lade operatøren åbne op for ny tanker og opdage nye fornøjelser gennem hænder og hjerner.

  OM FLYPRO™ 

  SIKKER FOR BØRN

  FlyPro™ er den perfekte måde at få børnene op og bevæge sig på. Den er designet med omtanke på deres sikkerhed, så du kan lade dem lege bekymringsfrit.

  GENNEMTÆNKT

  FlyPro™ har en greb-til-stop-funktion - så den holder op med at flyve, så snart den rører ved noget. Uanset om det er din hånd, eller om den banker ind i en mur.

  LANGT BATTERILIV

  En 25-minutters opladning giver din FlyPro 10-15 minutters driftstid.

  * Batteriets levetid afhænger af omstændighederne. For eksempel 15 minutters kontinuerlig brug i en enkelt session eller flere 8-10 minutters sessioner. Derudover kan faktorer som vind også påvirke strømforbruget.

  DET FÅR DU MED
  • FlyPro™ 360 ° Drone
  • USB-A 2.0 / MICRO-B 
  • QR Instruktionsmanual på dansk

  Er du klar på en flyvetur?

  DET ER VI 🌐✨
  RYST FOR AT STARTE

  Hold tænd / sluk -knappen inde i ca. 1 sekund. Hold derefter din FlyPro™ opad, og ryst den for at starte motoren. 

  Du vil hurtigt opdag hvordan den virker ved at rotere den med din hånd til hver vinkel. 

  Hvis du vender UP mod væggen og slipper, vil du opdag at din drone vil flyve i den retning du slipper den i. Peger UP mod loftet vil din drone flyve opad. HUSK AT ØVE DIG LIDT INDENDØRS FØR DU FLYVER MED DEN UDENFOR. 

  FLYVENDE TALLERKEN

  Hold håndfladen under dronen og lad den svæve som en flyvende tallerken. Måske mister du kontrollen - hvor længe kan DU få den til at svæve? Det hele afhænger af hvordan du placere din håndflade under dronen. Det handler om at skabe balance mellem din håndflade og dronens bund. 

   

  BOOMERANG EFFEKT

  Kast din FlyPro ca. 30 ° opad for at få den til at flyve tilbage igen. Start småt ved at prøve et par gange med korte afstande indtil du forstår hvordan den virker. Når du føler den er ved at være der skal du bare give den gas! Måske kan du blive bedre end os en dag 🤩

   

  RYST FOR AT STOPPE LEGEN

  Hvis du ønsker at stoppe med at spille, skal du bare ryste din FlyPro™ indtil motoren stopper. Det er let og sikkert. Hold derefter tænd / sluk - knappen nede i ca. 1 sekund for at lukke helt ned for den.

   Guide:

  Boomerang

   

  Start/Stop
  Flyvende tallerken
   Boomerang effekt - Vinkel: 30 grader

   

  Kundeservice

  Info@flypro.dk.

  Hurtig levering

  Bestil inden kl.12:00 & modtag indenfor 1-3 hverdage.

  Fri fragt

  Ved køb over 499,-

  Fuld returret

  14 dages fuld returret.